İftar çadırları yoksa gezici iftar araçları var

İFTAR ÇADIRLARI YOKSA GEZİCİ İFTAR ARAÇLARI VAR

Yenimahalle Belediyesi, Ramazan etkinliklerini bu yıl Koronavirüs salgını sebebiyle iptal etti. Belediyenin gezici iftar aracı yaşlı, engelli ve ihtiyacı olan aileler için yemek dağıtımına devam edecek.

Her yıl binlerce ilçe sakinini Ramazan ayında iftar sofralarında buluşturan Yenimahalle Belediyesi,bu yıl mahalle iftarlarına ara verse de engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların iftar yemeklerini evlerine kadar götürmeye devam edecek.

HER GÜN 2 BİN 600 KİŞİYE İFTAR ULAŞTIRILACAK

Ramazan ayı boyunca her gün 2 bin 600 kişiye iftar yemeği ulaştıracak olan gezici ekipler, ilçe genelinde toplumun her kesiminden vatandaşın Ramazan ayını huzurlu ve mutlu olarak geçirmesi için özveriyle çalışacak.

“YİNE İFTAR SOFRALARINDA BULUŞACAĞIZ”

Ramazan ayının hoşgörü ve birlik beraberlik ortamı içerisinde yaşanması için ilçe genelinde her yıl binlerce vatandaşın aynı sofralarda buluştuğunu ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Maalesef bu yıl Ramazan ayını salgın tedbirleri çerçevesinde, buruk yaşayacağız. Elbette önceliğimiz halk sağlığı. İnşallah önümüzdeki yıllarda sağlıkla yine iftar sofralarında buluşacağız. Ancak öncelikle toplum olarak bu salgından kurtulmamız gerekiyor” dedi.


Yorum Gönder

Yorumlar