Kapıya teslim iftar: İhtiyaç sahipleri mağdur olmayacak

KAPIYA TESLİM İFTAR: İHTİYAÇ SAHİPLERİ MAĞDUR OLMAYACAK

Gölbaşı Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle harekete geçti. Bu yıl iftar çadırlarının Koronavirüs salgını sebebiyle kurulamamasından ötürü, ihtiyaç sahiplerinin iftarları evlerine ulaştırılıyor.

“İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZ BİZE ULAŞSIN”

Belediye ekipleri tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılan iftar yemeklerinde hijyene ve özellikle 65 yaş üstü vatandaşlara ulaşılmasına özen gösterdiklerini söyleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Sıkıntılı süreçlerden geçtiğimiz bugünlerde belediye olarak her zaman halkımızın yanındayız. Ramazan ayı yardımlaşma, bereket ve dayanışma ayı. Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) in de hadisinde dediği gibi ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’. Bu noktadan hareketle Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza iftar yemeği dağıtımı yapmaya başladık” ifadelerini kullandı.


Yemek dağıtımının Ramazan ayı boyunca devam edeceğini vurgulayan Şimşek, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız bize ulaşsın” açıklamasında bulundu.

“HER TÜRLÜ İHTİYAÇTA BİR TELEFON UZAKTAYIZ”

“Sadece iftar menülerimizle değil, özellikle 65 yaş üstü vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için bir telefon uzaklarındayız" diyen Şimşek, sözlerine şunları da ekledi: “Siz yeter ki evde kalın. Ekiplerimiz her türlü ihtiyacınızı karşılamak için yanınızda. Aynı zamanda temizlik, dezenfektan çalışmalarımıza ve denetimlerimize de ara vermeden devam ediyoruz.”


Yorum Gönder

Yorumlar