Mamak’ta gençliğin geleceğine yatırım

MAMAK’TA GENÇLİĞİN GELECEĞİNE YATIRIM

Gençlerin sporla birlikte gelişmesini temel belediyecilik ilkesi olarak alan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Şafaktepe Mahallesi’nde hizmete açılacak Gençlik ve Kariyer Merkezi’nin açılış öncesi son çalışmalarını yerinde inceledi.

Açılış öncesi açıklamalarda bulunan Köse, kalite kenti Mamak’ı oluştururken geleceğe yönelik yatırımlarının da art arda hayata geçtiğini kaydetti. Köse, gençlere yaptıkları her yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak gördüklerini belirtti.

MODERN BİR TESİS İNŞA EDİLİYOR

Tesisin modern mimari tasarımıyla gençler için sıcak bir yuva haline dönüşeceğinin altını çizen Köse, “Gençlerimiz çok yakında burada eğitimden spora kadar diledikleri tüm hizmetlere ulaşabilecekler. Gençlerimize sosyal, kültürel ve sportif anlamda değer katacak bu eseri bu yıl inşallah hizmete açacağız. Gençlik Merkezinde öğrenciler ve gençler sıkılmadan, saatlerce vakit geçirebilecek” diye konuştu.

 

HEM SPOR EĞİTİMLERİ HEM DE MESLEKİ PROGRAMLAR BURADA

Yapılan 600 metrekarelik alan içinde fuaye, amfi, derslikler, bilgisayar laboratuarı, ofisler, konferans salonu, özel toplantı salonu, bireysel çalışma alanları bulunan tesis hizmete açıldığında hem spor eğitimleri ile hem de diğer mesleki programlarla hizmet verecek.

 

Yorum Gönder

Yorumlar