Şimşekten 800 TL ikramiye

ŞİMŞEK'TEN 800 TL İKRAMİYE

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Bellas çalışanlarına ikramiye verdi.

 Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Belediye bünyesinde çalışan Bellas Personelleri ile bir araya gelerek, toplam 800 tl ikramiye vereceği müjdesini verdi.

 Şimşek yaptığı konuşmasında; ‘Her şeyden önce biz bir aileyiz. Hizmetleriniz ile Gölbaşı için gece gündüz demeden çalışmalarını görmezden gelemeyiz. Sizlerin bu özverili çalışmasını ikramiye ile ödüllendirdik iyi günlerde harcayın ifadelerini kullandı.

 Başkan Şimşek; Belediye Bünyemizde faaliyet gösteren Bellas şirketimizin 670 çalışanına Mart ayında Net 400 tl, Mayıs ayında Net  400 tl olmak üzere toplam 800 tl ikramiye vereceğiz. İlk İkramiyeniz bugün hesaplarınızda olacak. İyi günlerde aileniz ile birlikte harcayın. İfadelerinde bulundu.

 Başkan Şimşek, ‘Ayrıca Haziran ayında Sendika temsilcileri ile yapacağımız toplu sözleşme ile  KHK Bellas çalışanlarımızın maaşlarına düzenleme getireceğiz. Çalışanlarımızın  maaşlarını  iyileştirmiş olacağız.’ dedi.

 Belediye Başkanı Şimşek’e Belediye çalışanları teşekkür ederek ‘Başkanım sizden Allah razı olsun. Bu dar günlerimizde bize büyük desteğiniz oldu teşekkür ederiz’  ifadelerinde bulundular.

Yorum Gönder

Yorumlar