Güvenli kütüphane hizmetine büyük ilgi!

GÜVENLİ KÜTÜPHANE HİZMETİNE BÜYÜK İLGİ!

Yenimahalle Belediyesi’nin, pandemi döneminde ders çalışma ortamı bulamayan çocuklar ve sınavlara hazırlanan gençler için hizmete açtığı kütüphaneleri yoğun ilgi gördü.

Koronavirüs nedeniyle kapalı olan kütüphaneler Mart ayının ilk haftasıyla tekrar hizmete açıldı.  İlçedeki kütüphaneler hafta içi sabah 09:00 ve akşam 19:30 saatleri arasında hizmet veriyor.




9 AYRI NOKTADA KÜTÜPHANE

Yenimahalle Belediyesi; Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri, Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri, Ata, Serhat, Kaletepe, Turgut Özal Kültür Merkezi, Demetevler, Ragıp Tüzün Eğitime Destek Merkezleri ve Meydan AVM belediye ek hizmet binası olmak üzere 9 ayrı noktada ilçe sakinlerine kütüphane hizmeti sunuyor.

“TEMİZ VE SAKİN BİR ORTAM SUNUYORUZ”

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, sınavlara hazırlanmak isteyen, evinde yeterli çalışma ortamı bulamayan ilçe sakinlerine temiz bir ortam sunduklarını aktardı.




Yaşar, gençlerin ve çocukların iyi üniversitelerde okumasını hedeflediklerini söyleyerek,  “Geleceğin söz sahibi bireyleri Yenimahalle’den çıksın istiyoruz” dedi. 

Yorum Gönder

Yorumlar