Mamak Belediye Başkanı Köseden Büyükşehire tepki

MAMAK BELEDİYE BAŞKANI KÖSE'DEN BÜYÜKŞEHİR'E TEPKİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında söz alan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ASKİ’nin Mamak’taki faaliyetlerini eleştirdi ve Mamak’ın büyükşehir bütçesinden pay alamadığını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi şubat ayı olağan toplantısı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş başkanlığında düzenlendi. 

Meclis toplantısında söz alan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ASKİ’nin Mamak’taki faaliyetlerini eleştirerek Mamak’ın büyükşehir bütçesinden pay alamadığını belirtti.Mamak Belediye Meclisi’nin CHP’li bir üyesinin, “Böyle hırçın olursanız hizmet alamazsınız” sözlerinin olduğunu iddia ettiği bir ses kaydını toplantıda üyelere dinleten Köse, “Ankara halkına Mamak halkına ne zaman kötü bir şey yapılırsa beni karşınızda bulursunuz. Adaletli davranmazsanız Mamak halkı zamanı geldiğinde cevabını verecektir” dedi.

Kırmızı bayrak asacağız

Kırmızı bayrak uygulamasına geçeceklerini söyleyen Köse, “Ankara Büyükşehir Belediyesi nereyi kazarsa kırmızı bayrak asacağız. Sorumluluğun Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu ifade edeceğiz. Kazdığınız yerlerin asfalt parasını vermezseniz o bayraklar orada duracak. Asfalt paralarını verin” diye konuştu.


Yorum Gönder

Yorumlar