Patili dostlarımız Mamakta da unutulmadı

PATİLİ DOSTLARIMIZ MAMAK'TA DA UNUTULMADI

Tüm dünyayı etkisi altına Koronavirüs salgını, sokaktaki can dostlarımızı da olumsuz etkiliyor. AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları üyeleri, örnek bir davranış sergileyerek Mamak’taki sokak hayvanları için su ve mama bıraktı.

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları üyeleri, İçişleri Bakanlığının sokak hayvanları genelgesi kapsamında başlattıkları çalışma ile Mamak Şehit Mekan Demokrasi Parkı’nda sokak hayvanları için yem ve su bıraktılar.

ATIK SU BORULARINDAN MAMA KAPLARI 

Gençler atık su borularından yaptıkları mama ve su kaplarını can dostlar için parka bıraktı. Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Sarıgöl’de gençlerin çalışmalarına ortak oldu. Sarıgöl, gençlerle birlikte mama ve su kaplarını doldurdu.


GÜLÜMSEYEN SOKAKLAR PROJESİ

Örnek davranışlarından dolayı gençleri tebrik ettiğini kaydeden Başkan Yardımcısı Sarıgöl, vatandaşlara da kaplar boşaldıkça sokak hayvanlarına destek olmaları çağrısında bulundu. 

Sarıgöl, “Koronavirüs salgınından dolayı, sokaklar boş ve can dostlarımıza karşı kendimizi sorumlu hissediyoruz. Sokaktaki dostlarımızı unutmayarak böylesine duyarlı bir çalışma başlatan genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Mamak Belediye Başkanımız Murat Köse’nin başlattığı ‘Gülümseyen Sokaklar Projesi’ ile Mamak içerisinde pek çok noktaya yerleştirdiğimiz kaplardaki su ve mamaları daima tazeliyoruz. Kırsal alanda da pek çok noktada düzenli besleme yapıyoruz ve sokak hayvanlarına sahip çıkıyoruz. Can dostlarımızı sadece mama ve su ile değil sevgiyle de besliyoruz. Hemşehrilerimizin de sokak hayvanlarına destek olmalarını, onları yalnız bırakmamalarını rica ediyoruz” dedi.


Yorum Gönder

Yorumlar