Yaşı çiftin imdadına Çözüm Merkezi yetişti!

YAŞI ÇİFTİN İMDADINA 'ÇÖZÜM MERKEZİ' YETİŞTİ!

Mamak Belediyesinin 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi yaşlılara yönelik hizmet veren Acil Müdahale Aracı, yaşlıların eli kolu olmaya devam ediyor.

İlçe sınırları içerisinde ikamet eden yaşlı vatandaşların evlerinde yapılması gereken muhtelif elektrik, su tesisatı ve mekanik arızalarına hiçbir ücret talep edilmeden çözüm veren Mamak Belediyesi, Büyük Kayaş Mahallesi’nde  oturan Recep ve Sefahat  Yıldırım çiftinin de imdadına yetişti. 

Musluklarındaki arıza nedeniyle suları akmayan ve Koronavirüs salgını nedeniyle yasak kapsamında evden çıkamayan yaşlı çift, Mamak Belediyesi Çözüm Merkezini arayarak yardım istedi. Acil Müdahale Aracı ekipleri yaşlı çiftin musluğundaki arızayı giderdi. 

ÇÖZÜM MERKEZİNE NASIL ULAŞABİLİRSİNİZ?

Vatandaşların ihtiyaçlarına bir telefon kadar yakın olduklarının altını çizen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Koronavirüs salgını öncesinde 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için hizmete giren Acil Müdahale Aracımız, salgın günlerinde de hemşehrilerimizin gönüllerini ısıttı. Adeta bir atölyeden farksız aracımız ile yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızın evde yaşadığı aksaklıklarda, ustalık gerektiren işlerde ekiplerimiz yanlarında olacak. 444 0 149 numaralı Çözüm Merkezimiz ile hemşehrilerimizin hemen yanı başındayız. Çözüm merkezimizin 7/24 esasıyla hizmet vereceğinin ve yaşlı vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacının anında giderileceğinin bilinmesini istiyoruz” dedi.


Yorum Gönder

Yorumlar